кадри Нова твПреди дни 17-годишната Стилияна Николова спечели четири титли по

...
кадри Нова твПреди дни 17-годишната Стилияна Николова спечели четири титли по
Коментари Харесай

Златната Стилияна: Гордея се, че съм българка

кадри Нова тв

Преди дни 17-годишната Стилияна Николова завоюва четири трофеи по художествена гимнастика в София. 

За мен медалите от София значат доста, тъй като си потвърдих, че аз мога да стана най-хубавата в света, разяснява златното момиче. 



Винаги има терзание, има адреналин. Не бих споделила, че едно от двете надвива. С терзанието съм привикнала да се оправям, то се трансформира в едно прелестно вибриране преди да изляза на подиума, споделя тя. 

Родителите ми не престават да живеят в Египет, а аз съм тук, в София без тях. Много са щастливи, доста се радват за триумфите ми, поддържат ме постоянно. Дори да имам неприятно съревнование, те отново са зад тила ми и знаят какво да ми кажат, за което им благодаря, уточни тя.

Няма нищо елементарно. Все отново и ние сме хора, и на нас ни се желае да излизаме, да се веселим, да се отпуснем малко, само че откакто сме се заели със спорта, би трябвало да сме наясно, че няма по какъв начин да го създадем. Ние сме на самостоятелна форма на образование, по тази причина се явяваме единствено на изпити. Когато ни остава време, се опитваме да наваксаме с образователния материал и при потребност взимаме частни уроци, споделя Стилияна. 

Мисля, че всичко може да се навакса, когато свърша със спортната си кариера, допълвя тя. 



Прекрасна е гледката от първото ходило на почетната стълбица. Гордост изпитвам, когато се кача там. Гордея се, че съм българка. Хубаво е да усетиш, че труда се възнаграждава, разяснява тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР